Ads Top

Biz Kimiz?

Türkiye'de oluşmuş en ucuz ve en kaliteli fal hizmeti sunmak için gerçek falcılarımızla buradayız !

Kısaca Biz


Arapça'da fâl (fe'l) "uğur ve uğurlu şeyleri gösteren simge" anlamına gelir. Batı dillerinde umumiyetle "gelecekten haber verme (kehanet)" anlamındaki Grekçe manteia (İngilizce'de mancy, Fransızca'da mancie) ekiyle yapılan ve fal türlerine göre değişen kelimeler kullanılmaktadır (geomancy = toprak falı; ornithomancy = kuş falı gibi). İnsanoğlu tarih boyunca gerek kendisiyle gerek çevresiyle ilgili bilinmezleri anlayıp keşfetmeye, istikbalin neler getireceğini önceden öğrenmeye ve böylece kendi kaderine hükmetmeye çalışmıştır.

Ekibimizi tanıtmak gerekirse ;
TELVE EFENDI
Uygulamaya ismini veren gizemli bir falcıdır. Bir rivayete göre iyi sıhhate olsunlara karışmış, bu yüzden 6.hislerinin çok kuvvetli olduğunu söyleyenler var. 1 kredi karşılığında fallarınızı yorumlar, telve efendinin falınızı yorumlaması zaman alabilir, sabırlı olun.

BABA VANGA
Kahin Baba Vanga'nın soyundan gelen falcımızdır,kendisinin bize verdiği bilgiye göre gelecekten geldiğini iddia ediyor. Adı gibi gizemli birisidir... 1 kredi karşılığında fallarınızı yorumlar.

Şi' Ra
Uygulamanın en garip ve en mitolojik falcısıdır. Gelecekle ilgili söylediği sırları kimseyle paylaşmamanızı tavsiye ederiz. 1 kredi karşılığında fallarınızı yorumlar.

1 yorum:

  1. http://telveefendi.online Gerçek fal platformu

    http://şiramagazacilik.com Kalite herkesin hakkı

    http://altinorandanismanlik.com Danışmanlık konusunda yanınızdayız !



    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.