Ads Top





Merhaba , Bugün sizlere Mağaza konsepti konusunda uzman olan Şi' Ra mağazacılıktan bahsetmek istiyorum. Kendileriyle bir kaç soruluk ropörtaj yaptık eğer konseptinizi yeniden yaratmak isterseniz onlar hazırlar !






Şi' Ra Mağaza Tasarım Uzmanı ne iş yapar ?
Farklı, Modern, Sanatsal mağaza dekorasyon işleri yapmaktadır. 3 genç girişimci tarafından kurulan bu firma sizlere farklı ve harikalar yaratan konseptler hazırlamaktadır.


Şi' Ra Mağaza Tasarım Uzmanı nasıl konseptimi belirler ?

En çok karşılaştığımız sorulardan birisi budur. Biz müşterilerimizi yerinde ziyaret ederek önce ölçü alma işlemleri yapıp daha sonra ise müşterimizin konsept için isteklerini not alıyoruz. En son ise tasarımcı arkadaşlarımız uygun yerleşimleri yapıp size fotoğraf şeklinde sunuyoruz gerekli revize işlemleri sonrası ise hayallerinize kavuşturuyoruz.



Şi' Ra Mağaza Tasarım Uzmanı kaç günde konsepti tamamlar ?
Bu sorunun cevabı ise yapılacak detaylara ve metrekareye bağlı değişmektedir. Net bir zaman belirlememiz uygun olmayacaktır. Sonuçta verdiğimiz sözü tutamamak bizi de en az sizin kadar üzecektir.


Şi' Ra Mağaza Tasarım Uzmanı ücreti nasıl belirler ?
Bir önceki işlemlerde gerekli detaylar, kullanılacak malzeme kalitesi, belirlenen konsept vs. Durumlar göz önüne alınarak size en dip fiyat sunulur. İki tarafın karşılıklı onayı sonrası süre belirlenir ve ona göre fiyat çıkartmaktayız.

Şi' Ra Mağaza Tasarım Uzmanı belirtilen sürede teslim etmezse ne olur ?
" Müşteri velinimetimizdir ." Prensibi ile çıktığımız bu yolda bizim için en önemli şey müşteri memnuniyetidir. Gerekli anlaşmalar sağlandıktan sonra 2 taraf içinde güven vermesi adına sözleşme imzalanır. Taraflardan birisi eğer anlaşma şartlarına uymazsa belirlenen kararlar uygulanır . Bu kararlar anlaşmada yazmasının haricinde müşteriye sözlü olarak'ta sunulur. ( Örneğin: Render aşamasında projeye müşterinin onay vermesi durumunda gerekli imalat başlayacağı için müşterinin vazgeçmesi durumunda; Proje çizim bedeli, Üretilen malzemelerin ücreti müşteriden temin edilir. )



Detaylı bilgi ve iletişim için :

http://www.şiramagazacilik.com  



1 yorum:

  1. http://www.şiramagazacilik.com/magaza-aparatlari/ olarak sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.